Гаранции


Фирма МОНИ ТЕКС 66 ООД гарантира за качеството на продуктите си при правилна употреба, обозначена върху опаковката на дадения артикул.


Пазаруването от онлайн магазина на Мони Текстил означава , че Вие приемате условията за ползване на сайта.


Търговецът има право да променя визията на сайта, цените и описанието на представените стоки без предизестие.


Снимките в сайта са илюстративни. Възможно е разминаване в тоновете на цветовете.


Всяка поръчка от страна на клиента има силата на договор за покупко-продажба между двете страни.
ВАЖНО:


За да запазите вида и състоянието на стоките , моля спазвайте условията за гладене , пране и химическо чистене , които са обозначени на опаковката на производителя.


Право на рекламация и връщане на закупени стоки :


- формуляр за рекламация


-Потребителят има право да върне закупени стоки в 14(четиринайсет) дневен срок от получаването им , като задължително трябва да попълни формуляра за рекламация и да се изпрати по електронен път с подпис или по куриерска фирма.


Задължително условие е стоките да в са първоначалния вид , без нарушена опаковка и без да са използвани. В този случай разходите по доставката са за сметка на клиента. При неизпълнение на тези условия , магазинът си запазва правото да не приеме върнатата стока и съответно да не изплати направените разходи при закупуването им от клиента.


-Транспортните разходи са за сметка на магазина само в случаите на несъответствие или производствен дефект. След приемане на върнати стоки и прегледа им, стойността им заедно с транспортните разходи се въстановяват на клиента - в брой или по сметка в 14(четиринадесет) дневен срок.


-На рекламация подлежи всяка стока, която не отговаря на поръчаната от клиента. Клиентът може да я откаже още при получаването. При несъответствие , моля свържете се с нас по телефона. При потвърждаване на грешката ще заменим стоката , като доставката е за сметка на магазина.


-В случай на производствен дефект , клиентът има право да се откаже от поръчката ( в 14 дневен срок) , или да поиска замяна , като разходите по доставката са за сметка на магазина. В момента на връщането на  стоката се изготвя констативен протокол , в който се описва състоянието на стоката и нейната опаковка.


-На рекламация не подлежът стоки, за които клиента е бил предварително предупреден за несъответствие, както и за стоки, за които не са спазени условията на експлоатация посочени на опаковката от произвидителя.


Няма право на рекламация лице, което се явява трета страна при получаването на пратката и не е основния платец по нея. В случай на видим дефект или несъответствие на стоката, в момента на получаването, третата страна може да я откаже или да я вземе на своя отговорност. В случай че, приема такава пратка и не предяви своите претенции пред куриера клиентът губи правото си на рекламация.


 -На рекламация не подлежи стока, която е направена по индивидуална поръчка и размери на клиента!


С прочитането на тези условия и в последствие използването на електронния магазин за покупки, Вие като клиент безусловно се съгласявате с тях. Ако не сте съгласни с посоченото по-горе моля не използвайте магазина.


КОНТАКТИ:


МОНИ ТЕКС 66 ООД


Седалище и адрес на управление:


гр.Дупница ул.Плиска 15


Управител : Валентин Маноилов


ТЕЛЕФОН и ФАКС 0701/ 5 0880


E-mail: moni_tekstil@mail.bg